Stickeralbum Rosmalen een groeiende gemeente. Als lid van de Heemkundekring Rosmalen zijn we gevraagd om mee te werken aan het sticker verzamelalbum voor de Jumbo in Rosmalen en Hintham. Natuurlijk hebben we mee gedaan aan dit project.

Stickeralbum ” ‘N groeiende gemeenschap”.

Door zowel het heden als verleden weer te geven, hopen we zowel jong als oud aan te spreken. Deze diverse generaties proberen we met het Stickeralbum Rosmalen een groeiende gemeente, te informeren en enthousiasmeren over de geschiedenis en ontwikkeling van Rosmalen.

Heemkundekring Rosmalen houdt zich bezig met alle onderwerpen die te maken hebben met de historie en geschiedenis van de voormalig gemeente Rosmalen. Ze bewaren en beschermen belangrijk oudheidkunde voorwerpen en informatie. Ze verzamelen historische foto’s en bidprentjes, digitaliseren deze en tonen ze aan belangstellende van toegankelijke beeldbanken. Ook maken ze films en “Tijdstukken” over de rijke historie van Rosmalen, want zonder verleden geen heden.

Stickeralbum Rosmalen een groeiende gemeente. Als lid van de Heemkundekring Rosmalen zijn we gevraagd om mee te werken aan het sticker verzamelalbum voor de Jumbo in Rosmalen en Hintham. Natuurlijk hebben we mee gedaan aan dit project. Samen met vrijwilligers van de Heemkundekring Rosmalen zijn we begonnen met het bedenken van onderwerpen. Daarbij de foto’s zoeken in het archief van de Heemkundekring en ons eigen fotoarchief. Het resultaat mag er zijn.

Veel informatie staat op de website; http: http://www.heemkundekringrosmalen.nl

Meer over de geschiedenis van Rosmalen is te vinden op https://www.facebook.com/OnsRosmalen/.

Meer avonturen zijn te vinden op  https://marleysworld.nl/