• Home
  • /
  • Marleys foto collectie

Marleys foto collectie

Wij zijn in het bezit van een groot fotoarchief. Onze foto collectie heeft verschillende categorieën. Deze laten we hier op de website ook voorbij komen. Zeker een must om te bekijken. Een stukje geschiedenis op uw beeldscherm. Vroeger vastgelegd op de gevoelige plaat. Deze historische afbeeldingen zijn een uniek inkijkje in het verleden in al zijn facetten. Belangrijke gebeurtenissen door de jaren heen. Verzameld in ons archief in vorm van de originele foto’s en negatieven. Vaak gerestaureerd om ze weer toonbaar te maken.

Onze passie op fotogebied en geschiedenis gaan voornamelijk uit naar ons dorpsverleden, tweede wereldoorlog, Nederland, Noord-Brabant. Maar zeer zeker ook de mooie amateurbeelden die destijds geschoten zijn vol met passie voor het nageslacht.

Ons doel is om mensen te laten genieten van de tijden van weleer. Momenten van vreugde en verdriet. Het verleden soms te laten herleven in beeld. Maar ook misschien wel de belangrijkste factor dat men kan leren van beeld en geschiedenis.

We plaatsen met regelmaat nieuwe beelden op de website. Dus hou onze website in de gaten.

Wilt u foto’s of ander beeldmateriaal schenken, horen we dat graag van u. De high res foto’s uit onze foto collectie zijn eventueel voor derden te gebruiken. Neem contact met ons op, als u hier gebruik van wilt maken.

Ons mailadres is; marleysworld.nl@gmail.com of kijk op onze Facebook pagina. Dit kan via onderstaande link.

https://www.facebook.com/rvangrinsven1marleysworld.nl@gmail.com